Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Gratis online workshop Instagram

In deze drie-daagse online workshop Instagram vat ik samen wat ik aan mensen vertel wanneer ze mij om Instagram-tips vragen. Zie het als een snelle startersgids om je Instagram naar the next level te brengen. 

Ik deel in deze workshop enkele waardevolle strategieën zodat jij leert focussen op dat wat echt telt: je doelen bereiken en dat ook nog eens op een plezante, relaxe manier! 

Je hebt elke dag ongeveer 20 tot 30 minuten tijd nodig om met de workshop aan de slag te gaan en afhankelijk van het dagdeel waarin je de workshop volgt een koffie, een glaasje wijn/bubbels of een heerlijke thee. 

De eerste training komt online op dinsdag 23 juni maar uiteindelijk kies jij zelf wanneer je de workshop volgt. Liever alles in één keer bekijken? Dat kan eens de driedaagse workshop is afgerond. 

Op Instagram zal ik je eraan herinneren dat je door de training moet gaan en wil je graag dat ik je posts en evoluties mee opvolg? Tag dan @a_digital_story

Op dag 3 van de training kan jij jouw vragen kwijt! 
In 3 dagen naar een beter Instagram account
Dankzij deze gratis online workshop krijg jij de nodige strategieën aangeraakt om je Instagram account naar the next level te brengen. Het zal rechtstreeks resulteren in een beter werkend account, je zal je doelen makkelijker bereiken en je zal er ook nog eens plezier aan beleven. 

Meld je nu gratis aan voor deze masterclass en mis alle tips die ik je kan geven niet. 

Voor wie? 

Deze workshop is er voor iedereen die graag meer uit Instagram wil halen. Maar opgelet, ben jij echt geen fan van dit platform? Dan zal deze workshop dat gevoel allicht niet wegnemen. 
 
Presentatie door

Lies De Smet van @a_digital_story
www.adigitalstory.be

Data workshops 
23/24/25 juni

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Voor een optimale ervaring gebruik je het beste Google Chrome.

Deel dit webinar